Woningontruiming in Nieuw Vennep

Ontruiming van uw woning in Nieuw Vennep

Het ontruimen van woningen is een vak apart. En wij van M&M Verhuizingen beheersen dit vak als geen ander. Dagelijks staan wij voor u klaar voor alle werkzaamheden die u bij een ontruiming kunt verzinnen. Afvoeren van meubelen naar de stort, kringloop of goede doelen, verwijderen van voerbedekking, lampen afhalen en kroonsteentjes aansluiten, dichten van gaten in de muur, terugplaatsen van keukens, diepreiniging van de woning etc. Onze adviseur komt graag bij u langs om een offerte voor u te maken. Dus heeft u een woningontruiming in Nieuw Vennep? Bel ons dan eerst even voor een vrijblijvende offerte.

Woningontruiming na overlijden in Nieuw Vennep

Na een overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Een van de zaken die geregeld moet worden is het leeghalen van de woning. In deze moeilijke tijd nemen wij deze zorg graag voor u uit handen. Onze ontruimers zijn rustig begripvol en een luisterend oor waar nodig. We gaan rustig te werk, voeren alle overtollig meubilair af naar de kringloopwinkel, de stort of goede doelen. Spullen die naar familieleden of bekenden mogen verhuizen we daar op een professionele manier naar toe. Ook kunnen we zorgdragen voor het verhuurklaar of verkoopklaar opleveren van de woning. We maken graag een offerte op maat voor u

Afvoeren van de huisraad

Wat gebeurt er eigenlijk met uw spullen bij een woningontruiming in Nieuw Vennep? Omdat veel spullen vaak nog bruikbaar zijn, hebben wij goed contacten met kringloopwinkels en goede doelen. Kleding wordt gesorteerd en de bruikbare kleding wordt verstuurd naar mensen die dit goed kunnen gebruiken. Niet bruikbare kleding wordt gerecycled tot poetsdoeken. Meubelen in goede staat brengen wij naar de kringloopwinkel, hier worden ook meubelen in redelijk staat hersteld. Oude printers worden omgebouwd to 3D printers, onderdelen die tekort komen worden met eerder gemaakte 3D printers bijgeprint. Zo proberen we voor zoveel mogelijk spullen een tweede eigenaar te zoeken. Wat echt niet meer bruikbaar is, brengen we naar de stort.

Onze adviseur komt graag langs voor uw woningontruiming in Nieuw Vennep

Iedere woningontruiming in Nieuw Vennep is weer anders. En daar zijn wij blij mee, dat houdt ons vak afwisselend en interessant. De ene dag staan we op een zolderkamer achter in Amsterdam om een wietplantage te ontruimen en de andere dag in een villa in Aerdenhout om een inboedel naar de erfgenamen te verhuizen. Om een goede inschatting van de werkzaamheden te maken, komt onze adviseur graag even langs. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos en duurt ongeveer 20 minuten. U ontvangt dan vaak dezelfde dag nog een offerte voor uw woning ontruiming in Nieuw Vennep.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?