Woningontruiming in Hoofddorp

Woningontruiming in Hoofddorp

Het ontruimen van woningen is een vak apart. En wij van M&M Verhuizingen beheersen dit vak als geen ander. Dagelijks staan wij voor u klaar voor alle werkzaamheden die u bij een ontruiming kunt verzinnen. Afvoeren van meubelen naar de stort, kringloop of goede doelen, verwijderen van voerbedekking, lampen afhalen en kroonsteentjes aansluiten, dichten van gaten in de muur, terugplaatsen van keukens, diepreiniging van de woning etc. Onze adviseur komt graag bij u langs om een offerte voor u te maken. Dus heeft u een woningontruiming in Hoofddorp? Bel ons dan eerst even voor een vrijblijvende offerte.

Woningontruiming na overlijden in Hoofddorp

Als een dierbare is overleden, moet er veel geregeld worden. Ontruiming van de woning is 1 van die dingen. Best een klus die er zo maar even bij komt. Gelukkig kunnen wij veel voor u uit handen nemen. We dragen zorg voor het afvoeren van het meubilair naar kringloopwinkels, goede doelen of de stort. We kunnen spullen voor u verhuizen naar familieleden of bekenden. En we kunnen de woning voor u verhuurklaar of verkoopklaar voor u opleveren. Onze mensen zijn rustig en begripvol en zorgen dat de ontruiming u in ieder geval geen stress zal opleveren.

Afvoeren van de huisraad

U vraagt zich misschien af wat er met uw spullen gebeurt na het ontruimen van uw woning in Hoofddorp. Om het milieu zo min mogelijk te belasten proberen wij uw meubelen en kleding zoveel mogelijk een tweede leven te gunnen. Wij werken samen met Goede Doelen en kringloopwinkels die zorgdragen voor hergebruik van uw spullen. Van defecte elektronische apparaten worden de grondstoffen weer voor hergebruik terug gewonnen. Zo worden van defecte printers bijvoorbeeld 3D printers gebouwd. Alleen spullen die echt niet meer bruikbaar zijn leveren wij gesorteerd af bij de stort.

Afspraak met onze adviseur voor uw woningontruiming in Hoofddorp

Omdat geen woningontruiming in Hoofddorp hetzelfde is, sturen wij onze adviseur graag eerst bij u langs. Soms hoeven we alleen wat overtollig meubilair naar de kringloopwinkel te brengen en soms zijn we een hele keuken aan het terugplaatsen of een wand aan het stucen. Onze adviseur neemt dit graag vooraf even met u door. Zijn bezoek duurt ongeveer 20 minuten en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor de ontruiming van uw woning in Hoofddorp.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?